Vetri Uterum

Vetri Uterum

Skjutpartier och inglasad altan med VETRI System

Går du i tankarna att äntligen få till det där perfekta uterummet? Våra måttanpassade glaspartier ger dig möjlighet att skapa ett uterum precis efter dina behov. Ett uterum suddar ut gränsen mellan ute och inne och ger dig extra tid att ta vara på de sköna sensommarkvällarna eller att kunna möta våren lite tidigare. Utemöblerna kan stå ute året om, inga löv som blåser in och det är lättare att bevara värmen några extra timmar på kvällen. Du är inte heller väderberoende, så när regnet öser eller vinden ilar, kan ni lugn sitta kvar och umgås långt in på småtimmarna!

Våra produkter för din glasveranda eller uteum

Våra inglasade uterum och glaspartier är underhållsfria och alla partier måttanpassade utan extra kostnad. Flertalet utrustade med kullagrade hjul och alltid härdat glas i dörrpartier.
Våra glaspartier och tillbehör håller alltid högsta kvalité!

Stomsatser

Vetri Limträstommar består av svenskt limträ, i hållfasthetsklass, som är enligt gällande normer för Sverige. Förutom att limträ är vackert att se på är det också starkare än vanligt virke med samma dimension. Dessutom vrider sig ej limträ som vanligt virke kan göra. Bearbetning av limträ utförs enkelt med vanliga verktyg. Om man bearbetar limträbalken måste det alltid göras utifrån Vetri:s rekommendationer . Sammanfogningen mellan stommens olika delar sker med byggbeslag, skruv och spik. Våra stomsatser, stolpar och balkar levereras med viss överlängd för exakt tillkapning på platsen. I de flesta fall är det specialmått som gäller. Här beräknar och dimensionerar Vetri stomsatsen efter de mått vi får från er. Vill man bygga stommen helt efter egna önskemål levererar vi givetvis limträ i lösvirke.

Limträstomme pulpettak

 
Vetri Pulpet 4

 
Vetri Pulpet 4, brutet hörn (x1)

 
Vetri Pulpet 4, brutet hörn (x2)

 
Vetri Pulpet 5

 
Vetri Pulpet 5, brutet hörn (x1)

 
Vetri Pulpet 5, brutet hörn (x2)

 
 

Limträstomme sadeltak

 
Vetri Sadeltak 1

 
Vetri Sadeltak 2

 
Vetri Sadeltak 3

 
 

Kanalplasttak

Släpp in ljuset med Vetri Kanalplasttak där du får en elegant och ljus takkonstruktion, och där du heller inte förlorat ljusinsläppet till vardagsrum/kök vid t ex uterumsbyggnation. Du får samtidigt ett luftigt och ljust uterum där skivorna är försedda med ett speciellt UV-filter som hindrar solens strålar att bryta ner skivorna. Detta gör att vi lämnar 10 års garanti på våra skivor.

 
 

Vetri Kanalplasttak tillverkas i polykarbonat, som är ett överlägset starkt och slagtåligt material med lång livslängd. Skivorna är också mycket lättbearbetade, och med en fintandad såg kan du enkelt kapa dem både på längden och bredden, utan att splittring uppstår.

Vetri Kanalplasttak levereras som komplett sats där skivor, aluminiumprofiler och beslag som skruv m.m. ingår. Ev. anslutningsplåt mot befintlig husfasad ingår ej, då denna oftast är unik bygganpassning på, och bör då lösas med hjälp av lokal plåtslagare.

Vetri Kanalplasttak kan erbjuda dig fyra tjocklekar beroende på användningsområde.

10 mm tak är avsett för enklare utrum och carportar och finns i glasklar samt opalvit.

16 mm tak är valet för inglasade uterum där man önskar komfortvärme under större delen av året. Takskivorna finns i glasklar, opalvit samt rökfärgad.

32 mm och 40 mm tak används med fördel till vinterträdgårdar eller det mer ombonade uterummet. 32 mm finns i opalvit samt rökfärgad medan 40 mm endast finns i opalvit.

Behöver du hjälp?

Kontakta något av våra försäljningskontor nedan