Vetri System

Vetri System

Måttanpassade glaspartier med VETRI System

Går du i tankarna att äntligen få till det där perfekta uterummet? Våra måttanpassade glaspartier ger dig möjlighet att skapa ett uterum precis efter dina behov. Ett uterum suddar ut gränsen mellan ute och inne och ger dig extra tid att ta vara på de sköna sensommarkvällarna eller att kunna möta våren lite tidigare. Utemöblerna kan stå ute året om, inga löv som blåser in och det är lättare att bevara värmen några extra timmar på kvällen. Du är inte heller väderberoende, så när regnet öser eller vinden ilar, kan ni lugn sitta kvar och umgås långt in på småtimmarna!

Isolerat eller oisolerat uterum?

Vi har ett stort utbud av produkter beroende på vad du har för behov. Vetri 24, Vetri 36 och Vetri Soft är exempel på enkelglassystem med hög kvalitet för sommarbruk.

Är du ute efter isolerade partier rekommenderar vi Vetri 36 Isoler eller Vetri 36 Soft Isoler med isolerglas som funkar bra när du önskar dig en vinterträdgård.

 

Måttanpassade glaspartier

Alla uterum behöver anpassas efter sin omgivning och efter husets utseende. Vi levererar alltid måttanpassade glaspartier och erbjuder rådgivning för att du ska få den bästa lösningen. Funderar du på hur ditt uterum ska se ut? Kontakta oss så hjälper vi dig!

Våra produkter för VETRI System

Inom VETRI System erbjuder vi Uterum, Sommarträdgård, Räcke och skjutdörrar till Garderober. Naturligtvis är alla partier måttanpassade utan extra kostnad. Flertalet utrustade med kullagrade hjul och alltid härdat glas i dörrpartier. Våra glaspartier och tillbehör håller alltid högsta kvalité!

Behöver du hjälp?

Kontakta något av våra försäljningskontor nedan