Vinterträdgård

Vinterträdgård

Uterum för dig som gillar vinterväder

Snön yr utanför, det är -10 grader på termometern, januari visar sig från sin bästa sida. Du sitter i ditt uterum med en kopp varm choklad och du blickar ut över ett snötäckt vinterlandskap. Med Schücos glaspartier kan du verkligen använda ditt uterum året om utan oroa dig för att frysa eller att elräkningen ska sticka i höjden. Det är livskvalitet!

Våra Schücoprodukter för altan och uterum

Vetri är Premium Partner för Schücos system och är återförsäljare på den svenska marknaden. Vinterträdgårdarna kan anpassas helt efter dina önskemål tack vare vårt breda utbud av tillval. Bruten köldbrygga även vid kritiska anslutningspunkter såsom nock och takkanter ingår som standard.

Schüco - premiumprodukter inom skjutdörrar, skjutfönster och för din altan

Schücos system hjälper dig att skapa boendekvalitet utöver det vanliga och erbjuder flexibla skjutdörrar, vikdörrar och skjutfönster för moderna hem med personlighet. Produkterna skräddarsys efter dina behov och tillverkas av glas och det tåliga materialet aluminium som är underhållsfritt och har en mycket lång livslängd. Smarta och väldesignade tillbehör underlättar din vardag och gör stor skillnad för helheten.

För uterum och vinterträdgårdar

Oavsett om du vill bygga om din altan eller skapa ett isolerat uterum i form av en vinterträdgård, är Schücos system en flexibel och energisäker lösning. Vinterträdgård är en välisolerad lösning för både golv, tak, väggar, fönster och dörrar som gör att du kan njuta av ditt uterum året om. Vinterträdgården blir en naturlig del av ditt hus och fungerar som ett extra isolerat rum istället för att bara vara en altan.

Behöver du hjälp?

Kontakta något av våra försäljningskontor nedan