Vinterträdgård

Vinterträdgård

Uterum för dig som gillar vinterväder

Snön yr utanför, det är -10 grader på termometern, januari visar sig från sin bästa sida. Du sitter i ditt uterum med en kopp varm choklad och du blickar ut över ett snötäckt vinterlandskap. Med Schücos glaspartier kan du verkligen använda ditt uterum året om utan oroa dig för att frysa eller att elräkningen ska sticka i höjden. Det är livskvalitet!

Våra Schücoprodukter för altan och uterum

Vetri är Premium Partner för Schücos system och är återförsäljare på den svenska marknaden. Vinterträdgårdarna kan anpassas helt efter dina önskemål tack vare vårt breda utbud av tillval. Bruten köldbrygga även vid kritiska anslutningspunkter såsom nock och takkanter ingår som standard.

Schücos premiumprodukter för uterum och vinterträdgårdar

Oavsett om du vill bygga om din altan eller skapa ett isolerat uterum i form av en vinterträdgård, är Schücos system en flexibel och energisäker lösning som bidrar till hög livskvalitet. Vinterträdgård är perfekt för dig som vill njuta av ditt uterum året om. En välisolerad lösning, för både golv, tak, väggar, fönster och dörrar, med bruten köldbrygga och hög komfort. Vinterträdgården blir en naturlig del av ditt hus och fungerar som ett extra isolerat rum istället för att bara vara en altan.

Behöver du hjälp?

Kontakta något av våra försäljningskontor nedan