Bygga ett uterum - steg för steg

Bygga ett uterum - steg för steg

Hur ska jag komma igång med mitt drömprojekt? Frågorna är många innan man kommer till skott. Här försöker vi hjälpa dig att göra saker i rätt ordning.

1. Inspireras av liknande projekt

På vår webbplats har vi massor av projekt som kan hjälpa dig att komma igång. Titta gärna på vår inspirationssida för att hitta hur vi har gjort åt våra kunder eller gå in på våra respektive säljkontors sidor så får du ännu fler projekt. 

Eller gå igenom vårt sortiment där du hittar exempelbilder på uterum. På våra sociala medier finns det också massor av inspiration att hämta!

2. Ta reda på förutsättningarna

Hur ser ytan ut där du tänker bygga ditt uterum? Hur stort ska det vara? Se över vilka förutsättningar du har och vart du vill placera uterummet så det blir bäst för just det du vill använda uterummet till.

3. Rita upp ditt uterum

Inget är så bra som en skiss när man fortfarande är i drömstadiet. Fastna inte för mycket i detaljer och vad som går och inte går att lösa. Där kommer vår expertis in! Det viktigaste är att du skissar så som du vill ha det så hjälper vi dig att överföra din skiss till en verklig ritning.

Kontakta oss

Nu är det dags att kontakta oss så vi kan hjälpa dig vidare i processen. Våra säljkontor finns i Laholm, Mariestad, Göteborg och Stockholm så välj den som finns närmast dig eller kontakta oss på info@vetri.se ifall du vill ha hjälp. 

Vi kan hjälpa dig med dina frågor och i valet av vilka produkter du ska använda.

Konstruktion

När ni tillsammans med oss kommit fram till hur ditt uterum ska se ut så bygger vi dina partier hos någon av våra produktionsenheter. Det här tar normalt 3-4 veckor innan vi kan leverera och börja montera ditt uterum.

Leverans och montering

Nu är det dags att få din uterum på plats! Vi levererar konstruktionen hem till dig och antingen monterar du ihop den själv eller så ser våra våra duktiga montörer till att uterummet blir monterat och klart. 

Dags att flytta in!

Äntligen står ditt uterum på plats och du kan börja njuta av dina nya möjligheter. Vi lämnar garanti på alla våra produkter och skulle du behöva vår hjälp framöver finns vi alltid till hands.

Lycka till i ditt nya uterum från VETRI!

Frågor?Frågor?