Vi bygger måttanpassat

Måttanpassade uterum

Ska du bygga ett uterum, glasa in en altan, eller göra en annan tillbyggnad är det hus och tomt som sätter begränsningar.
Detaljplan och grannar kan givetvis påverka, men det finns inga standardmått du måste ta hänsyn till. I alla fall inte om du frågar VETRI.

Måttanpassat utan extra kostnad

Vi skapar möjligheter – inte begränsningar. Vänder du dig till VETRI får du alla komponenter måttanpassade utan att det kostar extra. Såväl stomme och tak som glaspartier och aluminiumprofiler är alltid tillverkade utifrån de mått du anger. Så tänk fritt!

För oss finns inga standardmått

Fasta glas- och fasadpartier kan vara olika breda eller höga. Vill du ha skjutdörrar eller vikdörrar som är högre än 2.50 m går det utmärkt beroende på vilket parti du väljer. Och väljer du sadeltak med en inglasning som går upp i nock, är det också fritt fram.

Lika snabb leverans som alltid

Leveranstiden är också rekordkort, oavsett om du väljer det som våra konkurrenter betecknar som standardmått, eller om du låter dina drömmar och lokala förutsättningar styra. D v s, räkna med 3-4 veckor för VETRI-produkter och 6-8 veckor för Schüco-komponenter.

Sluta drömma – börja planera

Gör så här:

  • Ta fram byggnadsritningar (över hus) och situationsplan (över tomt).
  • Kopiera dem – eller lägg ett skisspapper över ritningarna – och skissa på en eller flera tänkbara lösningar/placeringar.
  • Gå ut på tomten och markera upp aktuell yta (t ex med stolpar som du fäster snören emellan)
  • ”Provmöblera” gärna för att försäkra dig om att rummet är stort nog för att kunna användas som tänkt. Tänk på att det är vanligare att tänka för litet än tvärtom.
  • Gå runt i trädgården och föreställ dig hur det blir ur olika vinklar. Hur rör sig solen? Var ska utgångarna till trädgården placeras?
  • När du är nöjd, mät upp ytan med måttband/tumstock.
  • Gå vidare till uterumsväljaren och skriv in måtten.
  • Begär offert – och inom 2 arbetsdagar /48 timmar har du en klar uppfattning om material

Frågor?Frågor?