6 skäl att välja VETRI

Vänder du dig till VETRI får du alla komponenter till uterum och inglasningar måttanpassade och i valfri kulör – utan att det påverkar den rekordkorta leveranstiden. Dessutom är vi snabba med att svara.

1. Valfri kulör

Med VETRI kan du välja precis vilken kulör du vill – utan att det fördröjer leveransen. Med RAL-färgkartan har du över 2000 kulörer att välja bland, och med NCS-skalan är urvalet gränslöst. Planerar du att byta fönster på huset, betyder det t ex att du kan få exakt samma nyans och ytbehandling på uterummets ramverk som på de nya fönstren.

2. Måttanpassat utan extra kostnad

I vår värld finns inga standardmått – hus, tomt och personliga önskemål styr formen. Fasta glas- och fasadpartier kan vara olika breda eller höga. Vill du ha skjutdörrar eller vikdörrar som är högre än 2,50 m går det alldeles utmärkt. Och väljer du sadeltak med en inglasning som går upp i nock är det helt ok. Vårt jobb är att skapa möjligheter – inte begränsningar.

3. Marknadens bredaste sortiment

Med internationellt erkända varumärken som Schüco och VETRI erbjuder vi marknadens största urval av kundanpassade premiumprodukter inom glas- och fasadpartier samt uterum.

4. Marknadens snabbaste service

Vi förstår vikten av snabba besked. Därför svarar vi på offertförfrågningar inom 48 timmars arbetstid och återkopplar personligen på alla andra frågor inom 24 timmar.

5. Marknadens snabbaste leveranser

Tack vare egen tillverkning  har vi full koll på kvaliteten samtidigt som vi minimerar transportsträckor och leveranstider. Du kan räkna med max 3-4 arbetsveckor i leveranstid för VETRI uterumsprodukter och max 6-8 arbetsveckor för Schüco-produkter.

6. Montage

För att säkerhetsställa att vår höga standard hålls hela vägen så bokar ni med fördel även montaget som utförs av våra erfarna och duktiga montörer. Våra montörer är specialiserade på hela vårt breda produktsortiment och utför arbetet med noggrannhet och yrkesstolthet.

Frågor?Frågor?